Το ΜΡΔ 2024 είναι γεγονός!

Είσαι μαθητής, αλλά πάντα ονειρευόσουν να γίνεις διπλωμάτης; Τώρα είναι η ευκαιρία σου! 
Οι αιτήσεις για την 9η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη» έχουν ανοίξει. 
 
Κάνε αίτηση τώρα

Τι είναι το ΜΡΔ;
Το Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη (ΜΡΔ) είναι μία Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική διοργάνωση που έχει ως γλώσσα εργασίας τα Ελληνικά. Από το 2016 έως και σήμερα, χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν την ευκαιρία να πάρουν την κοινωνία του σήμερα στα δικά τους χέρια, εκφράζοντας, ως διπλωμάτες, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς αλλά και τις ιδέες τους για το παρόν και το μέλλον, όπως εκείνες και εκείνοι το οραματίζονται!

Περισσότερα στην Ιστοσελίδα Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη


Το ΜΡΔ 2024 θα διεξαχθεί στις 13 – 15 Δεκεμβρίου 2024 στα Εκπαιδευτήρια «ο Απόστολος Παύλος» και τη ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη (δια ζώσης εκδοχή) και ταυτόχρονα διαδικτυακά για περιορισμένες θέσεις συμμετοχής (διαδικτυακή εκδοχή). 
Το ΜΡΔ δίνει φέτος, όπως και πέρυσι, τη δυνατότητα σε όλους/-ες τους/τις μαθητές/-τριες να συμμετέχουν από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκονται! 
Αν είσαι μαθητής/-τρια Γυμνασίου η Λυκείου, αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις διπλωμάτης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *