Για Γονείς – Δωρεάν Πρόγραμμα “Νοιάζομαι για το παιδί μου”

Πώς επηρεάζεται η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση, τόσο η δική μας όσο και των παιδιών από τα Social Μedia; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση;

Στις σύγχρονες κοινωνίες, όπου η τεχνολογία και τα Social Media αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η επίδρασή τους, ιδιαίτερα στην αυτοεκτίμηση του παιδιού και στον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του και το σώμα του.

Στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (18:00 – 19:00), θα μιλήσουμε για την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση, τις διαφορές τους, καθώς και τον τρόπο που τα Social Media τις επηρεάζουν. Με τη βοήθεια ειδικών, θα ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τόσο τη δική μας αυτοεκτίμηση όσο και των παιδιών μας, αλλά και τρόπους για να ενδυναμώσουμε τα παιδιά και τους εφήβους ως προς τη θετική εικόνα του σώματος.

Η διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι 60 λεπτά.

Κάνε εγγραφή

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Το πρόγραμμα “Νοιάζομαι για το παιδί μου” υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με την υποστήριξη της NN Hellas και αποσκοπεί στην προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο του προγράμματος, πραγματοποιούνται διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια με τη δωρεάν συμμετοχή του κοινού, για σημαντικά ζητήματα ψυχικής υγείας που απασχολούν το παιδί, τον έφηβο και ολόκληρη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.