2η ημέρα Εκδρομής της Α’ Λυκείου στην Αλεξανδρούπολη

Πρωϊνό ξύπνημα και μετά το πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου αναχωρήσαμε για το Δάσος της Δαδιάς. Εκεί παρακολουθήσαμε ταινία για τη βιοποικιλότητα της προστατευόμενης περιοχής αλλά δυστυχώς λόγω των καλοκαιρινών πυρκαγιών και των ζημιών που προκάλεσαν στο δάσος δεν μπορέσαμε να περπατήσουμε μέσα στο δάσος και να παρατηρήσουμε τα άγρια πουλιά από το παρατηρητήριο που υπάρχει.

Μετά το Δάσος πήγαμε στο Σουφλί για να δούμε ένα Μουσείο μεταξιού. Εκεί παρακολουθήσαμε μια ταινία για την παραγωγή του μεταξιού από τα κουκούλια του μεταξοσκώληκα που προκάλεσε σε όλους μεγάλο ενδιαφέρον.

Σειρά είχε το Διδυμότειχο όπου πήγαμε Κυριακή μεσημέρι για να το περπατήσουμε και να φάμε κάτι πρόχειρο. Δυστυχώς μας έπιασε βροχή και στην πλειοψηφία τους τα μαγαζιά ήταν κλειστά οπότε αναγκαστήκαμε να φύγουμε για να επιστρέψουμε στην Αλεξανδρούπολη.

Σειρά είχε το ξενοδοχείο όπου επιστρέψαμε για ξεκούραση και φαγητό για να ετοιμαστούμε για την βραδινή έξοδο σε ένα κλαμπάκι της περιοχής. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ, χόρεψαν και τραγούδησαν την τελευταία μας νύχτα στην Αλεξανδρούπολη.

συνέχεια στην 3η ημέρα της εκδρομής

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.